Известие

Collapse
No announcement yet.

За нивомата?Как да го открием :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Търси си такава с ксенон, за части....или нови, би трябвало да могат, да се намерят....
    с втора употреба не ми се рискува, като се има впредвид че ще им искат поне 1/2 от цената на новите, и гаранция никаква....затова категорично си търся нови, само че досега само в Ауто Италия ги имат...но там е една сложна, не можели да ми кажат нито марката, нито само-регулируеми ли са и т.н., помолих ги да питат в Италия и чакам да ми отговорят евентуално...хахахаха

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
    Koлега така като ти гледам снимките само единия е здал багажа,иначе по-етикета който си снимал може да ги разбереш.
    Когато моите се скапаха,беше це скапал само единия и докато намеря друг се скапа и другия.
    После си намерих от една морга комплект задни,веднага монтаж и след 2 дена проверка и кво да видя,единия амартисьор мазен-демек здал багажа.
    После си реших проблема генерално - Кони.
    Та ако ти трябва един амартисьор свиркай.
    не колега, и двата са леж, единият е блокирал в разпънато положение а другият е изпуснал...кофти късмет си извадил с 2-та употреба, аз затова не искам да рискувам и ще търся нови
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
    Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
    sigpic

Comment

http://www.lott.de/autoteile/_ALFA%2...:XZ441350.html

Тези пише, че са за 156ци с нивомат...дали, обаче, са за замяна на нивомата или ще работи и с тези-не знам...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Верно си прав колега,втора употреба е нож с две остриета.
        Таа аз като търсех въпросните амортисьорчета нови,
        цената на която ми ги намериха беше 920лв бройката.
        Но разбира се това беше преди 2г. и половина,сега вече може да са по-изгодни.
        Успех все пак.
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          http://www.lott.de/autoteile/_ALFA%2...:XZ441350.html
          Тези пише, че са за 156ци с нивомат...дали, обаче, са за замяна на нивомата или ще работи и с тези-не знам...
          благодаря колега, само където не разбирам немски, но ще намеря начин да се свържа и поразпитам що за стока е това?

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
          Верно си прав колега,втора употреба е нож с две остриета.
          Таа аз като търсех въпросните амортисьорчета нови,
          цената на която ми ги намериха беше 920лв бройката.
          Но разбира се това беше преди 2г. и половина,сега вече може да са по-изгодни.
          Успех все пак.
          хаххаа, честно за 2 години не са се променили много нещата, в Ауто Италия им искат 841 лв./бр., хахахахааа, но не се знае дали това е само амортисьор или е комплект с пружина и тампон, че така им излизало на картинката, но те не са сигурни какво предлагат точно срещу тази "скромна" цена......утре отивам да се разправям, хахахааа
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
          Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
          sigpic

Comment

Working...
          X